Capio
Capio
Capio

Medicinskt Centrum

På Medicinskt Centrum finns flera specialistmottagningar och en behandlingsavdelning för internmedicin. Vi utreder och behandlar hormonsjukdomar, mag-tarmsjukdomar, blodsjukdomar, leversjukdomar samt lungsjukdomar.

sköterska tar blodtryck på patient

Hur kan vi hjälpa dig?

Om oss

Vi hjälper dig med till exempel sjukdomar i sköldkörteln, benskörhet, diabetes, inflammatorisk tarmsjukdom, leukemi, tumörer i lymfsystem eller benmärg. Vi har också en fotmottagning för dig som har diabetes och fotsår och en trombosmottagning.

Här arbetar team med undersköterskor, specialutbildade sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, fotterapeut, specialistläkare, fysioterapeuter (sjukgymnaster), arbetsterapeuter och dietister.

Inför ditt besök

Medtag kallelse och giltig ID-handling. Om du är ansluten till KIVRA får du alla dina mottagningskallelser från Medicinskt Centrum dit.

Du anmäler dig i självincheckningen på mottagningen.

Vid behov av tolk vänligen kontakta mottagningen i god tid.

Vid ombokning eller avbokning kontakta mottagningen snarast. Uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar före bokat besök debiteras med 400 kr oavsett besökstyp. Gäller även om du har högkostnadsskydd/frikort.

Om du önskar få sms-påminnelse från oss på Capio S:t Göran meddela detta till personalen i samband med ditt besök.

Videobesök i vården

dator

Om möjligt kan vi erbjuda videobesök som ett alternativ till mottagningsbesök eller telefonkontakt. Alla mottagningar erbjuder ej videobesök. En avgiftsfri faktura skickas hem till dig. Frikort gäller.

  • För bästa upplevelse rekommenderas att du använder dator
  • Koppla upp dig i god tid så att du vet att allt fungerar som det ska
Lathund för hur du ansluter till Videobesök