Capio
Capio
Capio

Obesitascentrum

På Obesitascentrum arbetar vi i ett multidisciplinärt team, och integrerar både medicinsk och kirurgiskt behandling av obesitas (fetma).

blodtryck

Hur kan vi hjälpa dig?

Om oss

En samlad bred kompetens med flera olika yrkesgrupper och specialiteter som jobbar tillsammans innebär att patienten får individanpassad vård. Vi har både kirurger, andra specialistläkare, undersköterskor, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator i teamet. Här erbjuder vi både kirurgisk specialistvård, det vill säga obesitasoperationer, men även livsstilsbaserat medicinsk specialistvård. Med 15-20 års erfarenhet av obesitasbehandling har vi mycket goda omdömen i kvalitetsutvärderingar.

Vi vet att obesitas (fetma) är en kronisk sjukdom som orsakas av många olika faktorer, bland annat på grund av arvsanlag/genetik. För oss är respektfullt och fördomsfritt bemötande av våra patienter basen för behandlingen.

Så blir du patient hos oss

Du kan antingen komma till oss på remiss från vårdgivare eller skicka en egen vårdbegäran/egenremiss via länken nedan med mobilt bank-id.

Egen vårdbegäran/Egenremiss till Obesitascentrum

Saknar du mobilt bank-id kan du kontakta oss, se våra kontaktuppgifter ovan,
så skickar vi en en remissblankett till dig.

Vanliga frågor och svar

Videobesök i vården

dator

Om möjligt kan vi erbjuda videobesök som ett alternativ till mottagningsbesök eller telefonkontakt. Alla mottagningar erbjuder ej videobesök. En avgiftsfri faktura skickas hem till dig. Frikort gäller.

  • För bästa upplevelse rekommenderas att du använder dator
  • Koppla upp dig i god tid så att du vet att allt fungerar som det ska
Lathund för hur du ansluter till Videobesök