Capio
Capio
Capio
Vänner på sommarfest

Bo och jobba i Stockholm i sommar

Vad vore härligare än en sommar som sjuksköterska i Stockholm? Huvudstaden som har allt att erbjuda blommar ut lite extra under sommarmånaderna. Vill du uppleva en sommar i stan samtidigt som du jobbar på Capio S:t Görans sjukhus så har du nu möjlighet att bo i en av våra personalbostäder under juni, juli och augusti.

En sommar i Stockholm ger många möjligheter att upptäcka staden, ta en båt till skärgården, sommarbio i Rålambshovsparken, takbarer, uteserveringar, klippbad, paddla kajak, parkhäng och mycket mer. 

Bostad under sommaren

Genom sjukhuset finns möjlighet att hyra fina och fullt möblerade ettor och tvåor nära sjukhuset. Nu erbjuder vi dig som anställd över sommaren på Capio S:t Görans sjukhus att ta del av våra bostäder och hyra dessa under juni-augusti.

Är du intresserad av att hyra en personalbostad över sommaren informerar du det till rekryterande chef när du blir anställd. Hyrorna för bostäderna är marknadsanpassade för Stockholms innerstad och varierar beroende på storlek.

Om du efter dina tre månader vill fortsätta din anställning på sjukhuset och därmed förlänga ditt bostadskontrakt så är det möjligt. Våra personalbostäder hyrs ut och förvaltas av vår samarbetspartner.

Vill du jobba hos oss? Kika på våra lediga jobb och se om något jobb matchar din profil: Lediga jobb - Capio

Här kan du läsa mer om våra förmåner och vad vi erbjuder: Vårt erbjudande | Capio S:t Görans Sjukhus (capiostgoran.se)

 

Sjuksköterska Anna Alnersson

Anna Alnersson

Det jag gillar bäst med att bo och jobba i Stockholm är att det finns ett stort utbud av aktiviteter oavsett om jag är ledig en tisdag eller lördag. Det passar mig som arbetar skift optimalt.

Julia Bergström

Julia Bergström

Stockholm har ju absolut mest att erbjuda under sommaren! Att kunna ta ett dopp efter jobbet (alternativt åka utanför stan till flertalet mysiga sjöar/havsbad), utnyttja alla trevliga uteserveringar som öppnar upp och picknicka i alla stadens parker (stark rekommendation är AW i Ivar Los park vid skymning).

Sjuksköterska Carolina Cranser

Carolina Cranser

Capio S:t Göran Sjukhus var ett självklart val för mig efter att jag blev klar med studierna. Det som jag tycker om är gemenskapen och det lilla sjukhuset mitt i centrum. Vi har fördelen att ha innerstan runt hörnet vilket ger oss otroliga möjligheter till en rik fritid.