Vårt erbjudande

Det har sina fördelar att jobba med oss på Capio S:t Görans sjukhus. Vi har en bred uppsättning förmåner som vi erbjuder till dig som anställd för att visa vår uppskattning för din insats. Vi vill ge dig som medarbetare en god arbetsmiljö. Här du får använda och utveckla din kompetens i vardagen, och bidra till effektiva arbetssätt och en vård med hög kvalitet.

Väx med oss

Kompetensutveckling: Vi arbetar aktivt med kontinuerlig individuell kompetensutveckling. På sjukhuset har du möjlighet att delta på interna och ibland externa utbildningar. För flertalet yrkeskategorier finns också kompetensmodeller framtagna.

Föreläsningar: På intranätet finns information om både interna och externa gästföreläsningar som du har möjlighet att gå på, oavsett om du arbetar eller inte. Prata med din chef.

Webbaserade utbildningar: På vår digitala utbildningsportal Capio Academy finns flera utbildningar att tillgå, för modernt lärande och enklare uppföljning. Du ges också en överblick på de utbildningar som du förväntas genomföra. Utbildningarna innefattar allt från vård och bemötande till brand, säkerhet, hållbarhet och IT.

Bemötande: Vi erbjuder utbildning i bemötande, och har tagit fram ett bemötandespel för våra medarbetare.

Hälsa och gemenskap

Friskvårdsbidrag: Du får 5 000 kr/år i friskvårdsbidrag, som gäller allt från träning till avkoppling och kostrådgivning.

Fri sjukvård: Vi erbjuder ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskyddet.

Gratis gym: På sjukhuset finns ett öppet gym för alla medarbetare.

Företagshälsovård: Vi samarbetar med Previa för arbetsrelaterad vård.

Gratis influensavaccin: För din, patienternas och verksamhetens skull får du som medarbetare tillgång till influensavaccinet varje år.

Gemenskap: Gemenskap mellan dig och dina kollegor är något vi är måna om. Vi arrangerar bland annat en årlig sjukhusgemensam sommarfest, julbord/pub och andra tillställningar.

Hjälporganisationer: Vi bidrar kontinuerligt hjälporganisationer som till exempel Wateraid.

Förmåner för dig

Förmånsportal: På vår förmånsportal Benify finns en mängd förmåner för dig. Förutom friskvårdsrabatter får du tillgång till erbjudanden inom många kategorier; SL-kort, biobiljetter, elektronik, resor, matkassar, tjänster och shopping.

Personalbostäder: Genom sjukhuset finns möjlighet att hyra nybygg- da, fina och fullt möblerade ettor och tvåor i Solna, nära sjukhuset.

Din del av vinsten: 3 % av sjukhusets vinst går årligen till Stiftelsen S:t Göran. För varje år du arbetar får du en andel i den. Pengarna avsätts per automatik och börjar betalas ut från och med att du fyller 61 år. När du slutar ligger dina pengar kvar och fortsätter att växa.

Rekryteringsbonus: Vi uppmärksammar medarbetare som tipsar om svårrekryterade tjänster.