Två medarbetare på intensivvårdsavdelningen står och talar med varandra. Två medarbetare på intensivvårdsavdelningen står och talar med varandra.

Jobba med oss

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, stolta medarbetare och nöjda patienter.

Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas. 

Har du frågor om våra lediga jobb eller de intresseanmälningar vi har ute är du välkommen att e-posta din fråga till jobb@capiostgoran.se.

Våra senaste jobb

  1. Stockholms län ·
    Operationssjuksköterskor till S:t Görans Sjukhus
  2. Stockholms län ·
    Erfaren sjuksköterska till Hjärtsviktmottagning
  3. Stockholms län ·
    Biträdande vårdenhetschef till Medicinkliniken
Alla lediga jobb
Två sjuksköterskor står vid en patientsäng och tar hand om en patient.

Varför jobba hos oss?

Vårt främsta erbjudande till dig är att vara en del i vårt arbete för att förnya sjukvården. Men vi har också attraktiva förmåner och fördelar för dig som vill arbeta på Capio S:t Göran.

Vill du veta mer om oss?

Vi har en lång historia som sjukhus och vi arbetar aktivt med både kvalitet och patientsäkerhet. Vi är också ett sjukhus som satsar på miljö och hållbarhet.