Capio
Capio

Undersköterska till Capio SKIN

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-11

Om oss

Välkommen till Capio Skin vid Carlanderska. Den mest kompletta privata hudkliniken i Göteborg. Vårt team med specialister behandlar allt från akne, rosacea till tumörer. Ingen remiss krävs.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Skin är en specialistklinik i Göteborg som erbjuder behandling av hudsjukdomar med spetskompetens inom tumörkirurgi. Vårt handplockade team av hudläkare diagnostiserar och behandlar allt från akne, rosacea, eksem, psoriasis, svampsjukdomar till hudtumörer. 

Vem är du?

Du är en person som har ett serviceinriktat förhållningssätt, har förmåga att arbeta på ett självständigt sätt men också teambaserat tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter

Assistera läkare på mottagning och operation, självständiga mottagningar, telefonrådgivning, receptionsarbete, administrativa uppgifter som dokumentation, hantera provsvar och besvara ärenden från mail mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med intresse för hud och hudens sjukdomar. Meriterande är om du har erfarenhet av mottagningsarbete inom hud. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i yrket och extra plus är om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet WebDoc. Du behöver vara flexibel, trygg i din roll som undersköterska och ha ett gott bemötande gentemot kollegor och patienter. Du har förmåga att uttrycka dig, såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en verksamhet i utveckling, ett trevligt arbetsklimat i fina lokaler på Carlanderska sjukhuset och flexibla attraktiva anställningsvillkor och förmåner. Capio SKIN omfattas av kollektivavtal.

Vi hoppas att vi med denna annons gjort dig nyfiken på att veta mer om oss på Capio SKIN och vad vi kan erbjuda dig. 

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Tjänstgöringsgrad: Deltid

Arbetstid:  Dagtid alt. kvällsmottagning alt lördagar

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis mm. kan lämnas vid en eventuell intervju. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Valeskog, Tel:+4672127774

Gunilla Voeler, Tel:0708935291

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.