Capio
Capio

Timvikarie Sjuksköterska Capio vårdcentral Bro

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-05

Om oss

Capio Vårdcentral och BVC Bro ligger i ljusa, fräscha lokaler i Bro Centrum, nordväst om Stockholm, på gångavstånd från pendeltågsstationen. Bro centrum ger, trots närheten till Stockholm, en fin småstadskänsla. Tillgång till fri parkering finns vid vårdcentralen. På mottagningen arbetar ca 30 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 8900 listade patienter. På mottagningen finns flera specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/kol-mottagning och hypertonimottagning samt fysioterapeut och rehabkoordinator. Vi har eget ansvar för hemsjukvårdspatienter samt ett par LSS boenden. Till mottagningen hör BVC och första linjens psykiatri inom både barn- och vuxenuppdraget. Våra värdeord - kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment - står i centrum för allt arbete och vi har ett starkt fokus på förbättringsarbete och samarbete mellan olika yrkeskategorier för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats präglad av utvecklingsmöjligheter och teamkänsla.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är sjuksköterska som vill arbeta på vår trevliga mottagning då någon av är våra ordinarie sjuksköterskor är lediga. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom primärvård bl. a. rådgivning via telefon, chatt samt mottagningsarbete. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med en härlig gemenskap och tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vidareutbildning till distriktssköterska är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. 

Övrig information

Timanställd sjuksköterska som kan arbeta vid behov.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

% enligt överenskommelse

Lön

Timlön

Tillträde

enl ök

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.