Capio
Capio

Timanställning; sjuksköterska med erfarenhet av postoperativ vård

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-12

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser, varav 4 vårdplatser som är avsedda för övervakning.

Vi vårdar pre- och postoperativa patienter som genomgått ortopediska operationer såsom knä-, höft-, och axelproteser samt operationer i händer, knä och fötter. På avdelningen arbetar ett härligt gäng bestående av undersköterskor, grund- och specialistutbildade sjuksköterskor, fysioterapeuter och kockar i köket. Avdelningen är öppen måndag till fredag och varannan vecka på lördag. Vårt arbetssätt bygger på att lyfta och stärka det friska hos individen, vilket främjar en god rehabilitering.

Avdelningen är en tempofylld och lärorik miljö med högt och effektfullt patientflöde. Dagligen sker in- och utskrivning av patienter, vilket hanteras fantastiskt i den här flexibla verksamheten.

Vi på Capio Movement söker nu sjuksköterskor med erfarenhet av postoperativ vård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du främst på vårdavdelningen och emellanåt på UVA-salen. Arbetet består av pre- och postoperativa arbetsuppgifter för ortopediska ingrepp. Preoperativa arbetsuppgifter inkluderar patientinformation, inskrivning, premedicinering och övriga förberedelser. Postoperativa arbetsuppgifter är sedvanlig vård och rehabilitering av patienter. 

Du utgör en viktig roll i vårdförloppet och vårt primära fokus är våra patienter. Vi arbetar i ett team kring patienten och samarbetsförmåga är mycket viktigt. Ett välfungerande, tillitsfullt och bra samarbete med kollegor som sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor är helt avgörande.

Du som sjuksköterska arbetar tillsammans med alla yrkesgrupper ska vara med och bidra till att ge en vård i toppklass.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet från pre- och postoperativvård. Du är lugn och trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm i sedvanliga pre- och postoperativa arbetsuppgifter. Erfarenhet inom ortopedi och/eller intensivvård är meriterande.

Därtill är du positiv i ditt förhållningssätt samt engagerad och lyhörd. Du har god förmåga att arbeta i team, men du trivs också med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är strukturerad och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter, samt är lugn och trygg i tekniska moment.  Du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt med patients bästa som ansats

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • Gott samarbete och effektiva flöden
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Anställningsform: Intermittent visstidsanställning (även kallat timanställning) under ett år från tillträde.

Arbetstid: Vi söker en sjuksköterska som tjänstgör både dag, kväll natt. Du bör kunna arbeta minst tre arbetspass per månad för att vara aktuell som timanställd. Möjlighet finns att ha vissa arbetspass på löpande schema. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

0-80 timmar per månad

Lön

Månadslön

Tillträde

Kan diskuteras

Kontaktperson Capio

Veronica Lindqvist, Tel:0102007261

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.