Capio
Capio

Timanställd Sjuksköterska Capio ASIH Sollentuna/Upplands Väsby

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-08-16

Beskrivning av tjänst

Om oss

Välkommen till en flexibel och lättsam arbetsgrupp! 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Vi har våra lokaler på Sollentuna sjukhus ett stenkast från Sollentuna Centrum. Pendeltåg och bussförbindelser finns på promenadavstånd. 

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare. Verksamheten bedrivs dygnet runt. På verksamheten har vi även vårt eget piccline-team.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Personlig lämplighet väger tungt vid rekrytering. Körkort är ett krav för tjänsten. Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag. 

Anställningsform: Timanställning. Lön enl. överenskommelse. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

10-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Johanna Kesti, Tel:076-6441883

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.