Capio
Capio

Specialistläkare på ASiH Norrtälje

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-20

Beskrivning av tjänst

 

Nu finns det möjlighet att få arbeta hos oss som läkare på ASiH Norrtälje!

Som läkare hos oss utför du avancerad sjukvård i hemmet. Grunden i vår verksamhet är att vi ska möjliggöra för patienter att vara kvar hemma, så långt detta är möjligt. Du arbetar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet. Du ingår i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som i team verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, årets alla dagar.

Vi har en fin lokal i Norrtälje med goda parkeringsmöjligheter. Teamet består av ett trevligt, kompetent gäng bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kurator.

Varför jobba på Capio?

Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet. Vårt uppdrag är tydligt, likaväl som vårt mandat. Tillsammans ser vi möjligheter till förbättring och vågar agera. Det är kraften i att vilja utveckla och utvecklas som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå så långt du vill.  

ASiH 

Patienter i livets slutskede är en prioriterad målgrupp, men ASiH-vården innefattar även andra patientgrupper med palliativa eller kurativa insatser. Inom ASiH Norrtälje arbetar vi målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet och samtidigt god arbetsmiljö. Vårt mål är att minimera väntetider för rätt patient.

 Din roll

Vi behöver utöka teamet med ytterligare en specialistläkare. Det finns ett ökande behov av avancerad hemsjukvård i vårt område och vi befinner oss i en expansiv fas där vi även utökar med fler sjuksköterskor. Vi har en varierande patientgrupp och söker nu därför dig som är specialistläkare med en bred kompetens, t.ex. inom allmänmedicin, geriatrik, onkologi, kardiologi, lungmedicin eller njurmedicin. Erfarenhet av palliativ vård eller specialist inom palliativ medicin är mycket meriterande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett erfaret palliativt vårdteam tillsammans med tre andra specialistläkare. Vi arbetar teambaserat och tar hand om svårt sjuka patienter i hemmet.

Som läkare har du en ledande roll i teamet då inriktningen på vården fastställs och individuella vårdplaner upprättas. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga (mellan olika professioner inom teamet och med andra vårdgivare). Flexibilitet värdesätts, men du har också stor möjlighet att påverka hur arbetsdagen organiseras.

Är du nyfiken och intresserad av verksamhetsutveckling och vill vara en del i att utveckla framtidens palliativa vård kan vi erbjuda dig en spännande och stimulerande arbetsplats.Vi erbjuder dig

 • Arbeta i ett multiprofessionellt team
 • Arbeta med att utveckla kvaliteten för våra patienter
 • Möjlighet att påverka din roll och att utforma ditt eget arbete
 • Möjlighet att påverka och utforma ledning och utveckling av verksamheten
 • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
 • Friskvårdsbidrag
 • Individuell lönesättning
 • Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
 • Ett nätverk av stöttande chefskollegor 
 • Kollektivavtal
 • Närvarande chef
 • Kompetensutveckling, både internt och externt
 • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

 

Om dig

Du ska vara specialistläkare, krav på B-körkort. 

Prestigelös, stort intresse för teamarbete och gärna intresse för projektarbeten.

 

 Vill du jobba på en inspirerande och omväxlande arbetsplats? 

Tycker du att det här låter intressant och är en nyfiken och engagerad person? Vill du som överläkare vara med och skapa en helhetslösning för våra patienter och arbeta med ett härligt gäng för att tillsammans bygga högklassig sjukvård? Då vill vi veta mer om dig!

Välkommen med din ansökan!

 

Helena Funseth,

Enhetschef rekrytering 

072-999 13 22

helena.funseth@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.