Capio
Capio

Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-05

Om oss

Capio Vårdcentral Hallsberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral med ca 14 200 listade patienter och 50 medarbetare. Vårdcentralen är belägen i tätorten Hallsberg.

Beskrivning av tjänst

Vi är Capio. Ett företag som har en stark tro på att kvalitet och utveckling är grunden för att vi ska lyckas med vår uppgift. Vi i Hallsberg är en av många stora och små verksamheter som drivs utifrån sina lokala förutsättningar men vi hålls samman av ett gemensamt syfte – att vi finns till för att hjälpa våra patienter.

Vi kan sjukvård. Kanske det finaste man kan ägna sig åt och vi är stolta. Uppdraget är stort och kräver mycket. Varje människa vi möter måste bli sedd och lyssnad på. Respekteras. Många behöver oss och framtiden utmanar oss än mer.

När vi verkligen jobbar tillsammans blir vi starkare. Då tar vi bättre beslut. Kompletterar varandra och lyfter varandra. Vi hjälper människor på ett bättre sätt. Tillsammans skapar vi glädje i det vi gör och tillsammans skapar vi vår arbetsmiljö. Vi skapar trygghet för människor som behöver oss.

Vi är Capio. Hos oss kan det också bli fel ibland. Men vi lär oss av misstag. Vi tar ansvar – tillsammans.

Vi har ett viktigt uppdrag i vårt samhälle. Vi försöker vara modiga och ifrågasätta det vi är vana med, succesivt tar vi steg mot nya metoder, tar hjälp av den tekniska utvecklingen för att få tid över till det viktigaste – mötet med människan.

Det är vi som är Capio. Framtiden kommer att se annorlunda ut och tillsammans skapar vi vår framtid.

 

På Capio vårdcentral Hallsberg har vi skapat en positiv trend sedan vi tog över i december. Vi är nu flera fasta läkare och vi vill bli fler. Är du allmänläkare eller ST-läkare och vill vara med på vår resa? Ring mig så berättar jag mer, 070 928 32 08.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-10-01

Kontaktperson Capio

Johan Rapp, Tel:070-9283208

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.