Capio
Capio

Sjuksköterska till Mottagning

Sista ansökningsdag: 2023-10-07

Publicerades: 2023-09-07

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som är ett nätverk av 13 ortopedkliniker i Sverige, varav 6 i Stockholm. Ortopediska Huset är en högspecialiserad ortopedklinik i Stockholm med ca 80 st anställda och är en av Stockholms största elektiva enheter utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Region Stockholm men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Vi är en av Sveriges största vårdgivare för höft- och knäproteskirurgi och är störst i Sverige inom fotkirurgi. Vi bedriver dessutom högspecialiserad artroskopisk kirurgi i axel, knä och fot samt enklare handkirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 19 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en glad kollega till vårt härliga team!

I rollen som mottagningssköterska sköter du bland annat bokningar till mottagningen och ger rådgivning till våra patienter både pre- och postoperativt. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och använder flera digitala funktioner för att kommunicera med våra patienter, bland annat chatt, TeleQ och 1177. Den digitala kommunikationen är något vi ständigt arbetar med att utveckla då vi strävar efter att ligga i framkant. Som mottagningssköterska finns ofta möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan om önskemål finns. Eftersom vi har korta beslutsvägar har alla möjlighet att påverka och utveckla verksamheten genom de förbättringsarbeten som ständigt pågår.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du behöver vara lösningsorienterad och kunna arbeta strukturerat i ett team som alltid sätter patientens bästa i fokus.


Efterfrågad erfarenhet, utbildning och kunskap.

  • Sjuksköterskeexamen med legitimation från socialstyrelsen är ett krav.
  • Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.
  • Erfarenhet från ortopedisk vård är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde

snarast

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Sandra Bech, Tel:+46736368185

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.