Capio
Capio

Sjuksköterska till MAVA

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-11

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värdeord och värderingar är:

• Kvalitet - vi vill alltid bli bättre.
• Samhällsansvar - tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid.
• Innovation - vi är nyfikna och modiga.
• Empowerment - du är viktig, din åsikt gör skillnad.

Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag upp till 5 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till ett fantastiskt gäng på MAVA!

Vill du arbeta med akutsjukvård i en bred och omväxlande vårdmiljö är MAVA något för dig. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensutveckling för att du tillsammans med dina kollegor ska ha möjlighet att arbeta för patientens bästa i en arbetsmiljö där vi har kul på jobbet.

Om MAVA
MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning där vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, brett spektrum med allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. Vi profilerar oss för patienter med behov av arytmi- och saturationsövervakning. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att kunna identifiera, sätta in åtgärder och följa upp medicinska- och omvårdnadsproblem. Vi har totalt 24 vårdplatser och tillhör sjukhusets akutklinik tillsammans med akutmottagningen, AVA och IMA.

På MAVA är vi ca 50 medarbetare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har tre chefer, en vårdenhetschef och två biträdande vårdenhetschefer för att kunna jobba med ett nära ledarskap för dig som medarbetare. Du kommer ha en av dessa som din närmaste chef.

Om uppdraget
Arbetet på MAVA är mycket varierande och du arbetar teambaserat med undersköterskor, läkare och paramedicinare. Tillsammans med en undersköterska ansvarar du för vården av sex patienter. Utöver teamen finns det två resurser och en koordinator på avdelningen. Vi arbetar kontinuerligt med att fördela resurser utifrån aktuell vårdtyngd och ger varandra mycket stöd mellan teamen för att ge patienterna en god och säker vård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar såväl nyutexaminerade sjuksköterskor som sjuksköterskor med flera års erfarenhet. 

Du tilltalas av ett varierat arbetstempo och tycker om att arbeta i team med det akuta omhändertagandet. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera i teamet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Emmalisa Sjöö, bitr Vårdenhetschef , Tel:08-58702915

Anders Sibbesson Rosén bitr Vårdenhetschef, Tel:08-58702630

Malena Waernqvist, vårdenhetschef, Tel:08-58703324

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.