Capio
Capio

Sjuksköterska till Capio Hemsjukvård i Södertälje/Vårby!

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-08-20

Beskrivning av tjänst

Just nu erbjuder vi ett spännande uppdrag som Sjuksköterska hos oss! Vi är inne i en stor förändringsresa där du kommer inneha en nyckelroll.

Hemsjukvården växer och möjligheten att få vård hemma ökar. På uppdrag av regionen, kommuner och privata aktörer utför vi drygt 1 200 000 hemsjukvårdsbesök varje år och idag är vi över 800 medarbetare. Vi vill göra skillnad för våra patienter och arbetar därför med kontinuerliga förbättringar. Patientens delaktighet och vår lyhördhet är två viktiga grundpelare där varje möte är unikt. 

Ditt uppdrag  
Inom hemsjukvården utför vi planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som sjuksköterska ingår bland annat medicinska bedömningar, hantering av medicintekniska produkter, läkemedelshantering och handledning av personal, patienter samt anhöriga. Du besitter en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och uppföljningen. Det kan även ingå utbildning och delegering av våra undersköterskor. Vi arbetar i TakeCare och Epsilon.  

Vi arbetar när vårdcentralen är stängd det innebär att våra arbetstider är förlagda på kvällar, helger och röda dagar. Du utgår antingen från vårt kontor i Södertälje eller från vårt kontor i Vårby. Vi erbjuder både visstidsanställningar och tillsvidareanställning som inleds med provanställningstid om 6 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Är legitimerad sjuksköterska och har minst två års arbetslivserfarenhet
  • Har god erfarenhet av journalsystem
  • Har B-körkort
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom hemsjukvård är det mycket meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av och ett intresse för att arbeta med förbättring och utvecklig inom patientsäkerhet samt är miljö- och kostnadsmedveten.

Personliga färdigheter och egenskaper   
För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är trygg i din yrkesroll. Du arbetar strukturerat, lösningsfokuserat och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en föränderlig verksamhet och har förmågan att omprioritera vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Möjlighet att vara med på en förändringsresa och utveckla en verksamhet med hemsjukvård dygnet runt. Hos oss får du arbeta i en trivsam arbetsmiljö, i fina lokaler med möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling. Vi är en diversifierad arbetsplats där vi lär av varandra. 

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånscykel samt Lifeplan.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

Enligt överenskommelse

Lön

Månadslön/timlön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hanna Ahnskog, Tel:0840901513

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.