Capio
Capio

Sjuksköterska/ operationsplanerare mottagning ortopedi

Sista ansökningsdag: 2023-10-13

Publicerades: 2023-09-13

Om oss

Capio Artro Clinic är Sveriges ledande idrottsskadeklinik. Vi är en högspecialiserad ortopedisk klinik som bildades redan 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2007 är kliniken lokaliserad till Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi har även en enhet i Umeå sedan 2022. Vi är en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom både artroskopisk kirurgi i knä, höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför cirka 5 000 operationer per år på vår operationsavdelning och gör flest korsbandsoperationer i Sverige. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så har kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedi. Rehab bedrivs både vid Sophiahemmet och vid en filial på Globenområdet.

Det finns ett djupt och brett kunnande inom ortopedi, rehab och idrottsmedicin på kliniken. Våra medarbetare är vår största tillgång och är dedikerade till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Vi är beroende av våra kunniga och ansvarstagande medarbetare för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Capio Artro Clinic har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU) som är en centrumbildning tillsammans med MMK på Karolinska Institutet och Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH). Genom CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På vår mottagning på Sophiahemmet är vi ett team på 18 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/operationsplanerare är dina arbetsuppgifter till stor del administrativa. Du tycker om att planera och har ett gott öga för struktur och organisering. Rollen innebär ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier samt kontakt med våra patienter.

Du planerar höft-och knäplastikoperationer både enskilt och i samråd med två erfarna sjuksköterskekollegor och teamets ansvariga läkare. Därtill ansvarar du för väntelistor samt telefonrådgivning med patienter där du med en helhetssyn, respekt och omtanke, informerar kring olika frågor.

Även om din huvuduppgift hos oss är operationsplanering kan det förekomma kliniskt arbete på mottagningen, såsom att bemanna vår EKG-mottagning i samarbete med narkosläkare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket.

Vår verksamhet, som ständigt strävar framåt, söker dig som är flexibel med en vilja till utveckling och förändring. Vi ser gärna att du är självständig och klarar av att organisera ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Du ska vara trygg i dig själv, prestigelös och kunna peppa ditt team. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är navet i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.

Erfarenhet inom ortopedi och mottagningsarbete är meriterande. Det är ett stort plus om du är van användare av TakeCare och har ett intresse för motion och idrott. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av extra professionellt omhändertagande. 

Vi erbjuder dig

En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

Inflytande och delaktighet i verksamheten

Friskvårdsbidrag

Tillgång till vårt stora moderna gym och gruppträningspass

Frukost varje dag

Kompetensutveckling, både internt och externt

En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar, tydliga mål och där kvalitet och service prioriteras 

Kollektivavtal

Flexibla arbetsförutsättningar

Arbete i fina lokaler på Sophiahemmet i centrala Stockholm

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att vilja veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.
Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann-Louise Varg, Tel:08-4062021/070-0028281

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.