Capio
Capio

Överläkare till ASiH på Sollentuna sjukhus/Täby ASiH och avdelning

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-20

Beskrivning av tjänst

Capio söker en specialistläkare 75 % till ASiH på Sollentuna sjukhus och Täby plus avdelningsarbete på SPSV.

Du kommer som specialist på Capio arbeta nära andra specialister och ha det övergripande medicinska ansvaret för patienterna. Till ditt stöd har du enhetschef samt erfarna sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinsk personal.

Tjänsten är en roterade tjänst där man arbetar i tre veckor och är ledig en. En vecka på ASiH Täby, en vecka på SPSV Sollentuna Sjukhus och en vecka på ASiH Sollentuna.

Varför jobba på Capio?

Vi är människor som bryr oss om människor. Att finnas där för våra patienter och varandra är något vi gör idag, och genom hela livet. Vårt uppdrag är tydligt, likaväl som vårt mandat. Tillsammans ser vi möjligheter till förbättring och vågar agera. Det är kraften i att vilja utveckla och utvecklas som ger dig förutsättningar – att hos oss – nå så långt du vill.  

Vill du vara med och göra skillnad i svensk sjukvård?

Då ska du söka detta jobb och arbeta på en inspirerade och omväxlande arbetsplats.

Din roll

Som läkare har du en ledande roll i teamet när vården utformas och individuella vårdplaner upprättas. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga (mellan olika professioner inom och med andra vårdgivare). Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Arbetet är vardagar 08.00-16.30, jourtjänstgöring

Vi erbjuder dig

Som läkare har du en ledande roll i teamet när inriktningen på vården fastställs och individuella vårdplaner upprättas. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga (mellan olika professioner inom teamet och med andra vårdgivare). Flexibilitet värdesätts, men du har också stor möjlighet att påverka hur arbetsdagen organiseras. Det finns även möjlighet att på önskemål variera ditt arbete genom att rotera mellan ASiH-verksamhet och slutenvårdsverksamhet.

Anställningsform: 75 %

 

  • Kollektivavtal
  • Närvarande chef
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym, även med gruppträningspass
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
  • Rabatt på glasögon och ögonoperationer
  • Bra försäkringar
  • En trygg anställning

 Om dig

Kvalifikationer: Lämplig specialisering inom geriatrik, onkologi, allmänmedicin eller internmedicin, gärna med erfarenhet av palliativ vård (ASiH/SPSV). Tilläggsspecialisering inom palliativ medicin är mycket meriterande, krav på B-körkort.


Tycker du att detta låter som ett intressant jobb kontakta då rekryteringsansvarig,

Helena Funseth

helena.funseth@capio.se eller 072-999 13 22

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

75%

Lön

Månadslön

Tillträde

2023-10-01

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-9991322

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.