Capio
Capio

Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-10-08

Publicerades: 2023-05-29

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

På Capio Specialistvård pågår ständigt utvecklingsarbete och vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat.

Operationsverksamheten omfattar operations- och anestesisjukvård och består av 6 operationssalar, samt sterilcentral. Som operationssjuksköterska fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten.

Vad är vår affärsidé

Vi är den lilla privata kliniken på det stora sjukhuset med stort engagemang och ambition. Vi arbetar efter våra värderingar Kvalitet, Samhällsansvar, Innovation och Empowerment. 2022 gjordes drygt 3493 operationer och 92 % angav en patientnöjdhet och 86% rekommenderar kliniken till andra.

Vem söker vi? Vi säker dig som tycker det är roligt med varierande arbete där man hjälps åt kollegor emellan, är lösningsfokuserad, kan arbeta självständigt men också i team. Personlig lämplighet är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid att du fungerar i vårt team. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har förmåga att bemöta våra patienter på bästa sätt.

Hur arbetar vi? I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete md samtliga yrkeskategorier på vår klinik. Vi har en bra gemenskap med återkommande fortbildning. 

Vi erbjuder dig

  • Kollektivavtal
  • 3000 kr i friskvårdsbidrag
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Frukost varje fredag
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • Gott samarbete och effektiva flöden
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras 
  • Arbetstiden är måndag-fredag, dagtid och ledigt röda dagar.

Dina kvalifikationer

Du har en bakgrund som legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Vi ser även gärna att du har några års erfarenhet av operationssjukvård.  

 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Så snart som möjligt

Kontaktperson Capio

Annelie Ljungblad, Tel:0727460104

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.