Capio
Capio

Operationssjuksköterska till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Publicerades: 2023-05-24

Beskrivning av tjänst

Capio S:t Görans sjukhus centraloperation växer och har utökat med Stockholms nyaste förlossningsklinik, BB S:t Göran! Visst låter det spännande?

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt, då är vi rätt sjukhus för dig! 

Om vår avdelning 
På centraloperation bedriver vi elektiv och akut kirurgi fördelat mellan kirurgi, ortopedi, urologi och obstetrisk kirurgi. Vi har 14 salar varav två är tilldelade vår nya förlossningsverksamhet med bland annat elektiva och akuta kejsarsnitt. 

Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen ha operation, anestesi, sterilteknik och Iva inom samma klinik. Detta bidrar till effektivare flöden och bättre arbetssätt och teamarbete på sal. Du kommer till ett härligt gäng medarbetare och kollegor med mycket hög kompetens, arbetsmoral och glädje.  

Om rollen 
I rollen som operationssjuksköterska hos oss arbetar du bland annat med att förbereda och planera operationen tillsammans med teamet på salen. Vi har förmånen att ofta arbeta i team om två operationssjuksköterskor där vi då har möjlighet att lära av varandra.  I teamet kring patienten ingår förutom dig, en undersköterska eller en operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska och läkare. 

Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, men verksamheten är igång dygnets alla timmar. Du erbjuds individuell schemaläggning utifrån dina och verksamhetens behov.  

Givetvis erbjuds du en individuell inskolning utifrån dina behov  Därefter arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling inom operationssjukvård med både interna och externa utbildningar.   

Vi satsar på ett kontinuerligt flödesarbete i team med ett nära samarbete med andra yrkesgrupper. Vi vill vara en arbetsplats där vi lär av varandra. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket. Meriterande är längre erfarenhet och bred kompetens likaså robot- och förlossningskompetens. 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald. 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är intresserad av att prova nytt och vill bidra med egna idéer. Vi ser att du delar våra värderingar, är trygg, har god samarbetsförmåga, har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Vi ser också att du är en person som är bra på att planera och strukturera upp ditt arbete såväl som att du snabbt kan prioritera om och anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Viktigt för oss är att du tillsammans med kollegor bibehåller vår trevliga arbetsplats och teamkänsla. Vi strävar kontinuerligt efter att ta hand om våra patienter på allra bästa sätt och har också fokus på god arbetsmiljö.  

Vi erbjuder dig       
En arbetsplats mitt i stan med goda kommunikationer, personalparkering/garage och gott om cykelparkeringar (såväl utomhus under tak som inomhus). Vi erbjuder dig en varierad roll i en utvecklande, lärande och kunskapsdelande miljö där vi aktivt arbetar med förbättringsarbete. Du arbetar i ett tätt och nära samarbete med andra yrkesgrupper och ges möjlighet till personlig utveckling.  
Vi erbjuder dig ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap. För att stärka både teamkänslan och medarbetarnas kompetensutveckling har vi återkommande morgonmöten och studiedagar och erbjuder självklart kollektivavtal och smörgås till morgonfikat.  

Vi erbjuder både hel- eller deltidsanställningar för att matcha ditt behov och dina önskemål 

Din ansökan 
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten. 

Vi behöver dig och ser fram emot att få jobba tillsammans. Varmt välkommen! 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Individuell lönesättning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rosalba Degl'Innocenti, Tel:085871000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.