Capio
Capio

Leg. Arbetsterapeut Vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-05-29

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Söker du ett socialt, kreativt och positivt arbete? Har du förmågan att lösa problem, är flexibel och serviceinriktad är jobbet som arbetsterapeut på Capio Rehab Saltsjöbaden kanske något för dig. Empati och lyhördhet för patientens behov är viktigt i arbetet hos oss och att du sätter patientens behov i centrum. 

Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten. Dina arbetsuppgifter utgår från varje individs unika behov för att möjliggöra självständighet och säkrad hemgång. Arbete hos oss på Capio Rehab Saltsjöbaden är varierat och du får själv planera för sin arbetsdag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bedömning och träning i ADL och utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I specifika fall kan även din kreativa och lösningsfokuserade förmåga sättas på prov genom ex. handstatusbedömningar och träningar, hembesök mm. Vi är öppna för nya åtgärdsförslag och tror på att du som arbetsterapeut vet vad som är bäst för varje patient.

På vår arbetsplats tillämpar vi nära samarbete med våra fysioterapeuter och omvårdnadspersonal, t.ex. genomsam inskrivningsprocess med fysioterapeuterna som ett steg i att effektivisera vår arbetsdag. Våra patienter är nyopererade i åldern unga vuxna och uppåt.

Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng med högt i tak. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram och möjligheten att jobba på en av Stockholms vackraste platser i härlig skärgårdsmiljö.

Välkommen att kontakta enhetschef Vahida Jusufovic: 072 150 09 98 eller maila din ansökan till: vahida.jusufovic@capio.se

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Leg. arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet som arbetsterapeut från liknande verksamhet men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka eftersom vi erbjuder en anpassad introduktion.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Vahida Jusufovic, Tel:0721500998

Catarina Elker, Tel:0721643010

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.