Capio
Capio

Kurator till Capio ASiH Norrtälje, vikariat

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-18

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en kurator till vår avancerade hemsjukvård (ASiH) vars kontor är baserat i Norrtälje Campus. Vårt uppdrag är att ge avancerad medicinsk vård i våra patienternas hem, i Norrtälje kommun. Vi strävar efter att tillgodose patienters fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt mål är att genom symtomlindring bidra till bästa möjliga livskvalitet för våra patienter. Patienters och närståendes delaktighet är ett självklart inslag för att nå våra mål.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med stort intresse och engagemang för kuratorsarbetet inom hälso- och sjukvård med inriktning palliativ vård. Du kan arbeta både självständigt samt arbeta i ett multiprofessionellt team mot enskilda och gemensamma mål. Du har god samarbetsförmåga, är handlingskraftig, flexibel, positiv och lösningsfokuserad.

Arbetet innebär socialt- och psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete i en ASiH verksamhet. Du kommer arbeta i team med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut samt dietist.

I tjänsten ingår:
- Kris- och stödsamtal med patient samt närstående
- Psykosocialt utrednings- och behandlingsarbete
- Efterlevandesamtal
- Rådgivning inom sociala och ekonomiska frågor
- Informera om samhällets stödfunktioner
- Samordning med samarbetspartner samt myndighetskontakt med t.ex. FK, AF, Migrationsverket, Socialtjänst etc.
- Hjälpa till med ansökningar som t.ex. färdtjänst, parkeringstillstånd, fondansökan m.m.
- Delta på teamkonferenser

Kvalifikationer

- Krav: Socionomexamen

  Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 Körkort och körvana

- Meriterande: Steg 1 utbildning

- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande

ANSTÄLLNINGSFORM

- Heltid/Deltid
- Vikariat 6 mån, eller enl ök

VI ERBJUDER

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Personlig kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Annika Rindar på 070 1608503.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

70-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Rindar, Tel:070-1608503

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.