Capio
Capio

Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2023-10-05

Publicerades: 2023-09-05

Om oss

Capio Vårdcentral Centrum är en väletablerad mottagning som funnits sedan 2005. Vi erbjuder ett fullt vårdcentralsutbud till våra 12000 listade patienter. Mottagningen ligger centralt belägen i Helsingborg i ljusa fräscha lokaler med goda kommunikationsmöjligheter med tillgång till parkering. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och gemensamma insats. Vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalité, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vi är välbemannade med låg personalomsättning, stabil ledning sedan många år tillbaka, fina mätvärden gällande medarbetarnöjdhet och medicinska parametrar. Du blir en del av ett kompetent gäng med mycket god sammanhållning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut hos oss arbetar du i ett team av sjukgymnast, fysioterapeut, receptionist och arbetsterapeut i fina lokaler på våning 9 med utsikt över sundet. 

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete. Vi arbetar tätt med vårdcentralens läkare och sköterskor med sambedömning/rond av patienter. Tre gånger i veckan har vi rond, teambaserade bedömningar av patientärenden. Detta kommer passa dig som gillar moderna tvärprofessionella arbetssätt och som ser vikten av ett samarbete där vi alla är lika viktiga och lyfter varandra. 

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. 

Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Lön

Månadslön

Kontaktperson Capio

Eva Stanley, Tel:042-173138,0700-903540

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.