Capio
Capio

Distriktssköterska för daguppdrag till Capio Hemsjukvård i Södertälje!

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-08-20

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som vill vara med och göra verklig skillnad inom hemsjukvården i Södertälje.
Enheten SydVäst på Capio Hemsjukvård utgår från våra fina lokaler beläget vid Södertälje kanal med en fantastisk utsikt!

Enheten har ca 200 inskrivna patienter och arbetsgruppen består av fyra distriktssköterskor och åtta undersköterskor. Vi söker nu dig som vill arbeta som distriktssköterska och vill bli en del av vårt välfungerande team där du får möjlighet att arbeta nära med fantastiska kollegor. Vi värderar ett flexibelt och nära samarbete mellan samtliga av våra yrkesgrupper för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Tjänsten är på heltid och är förlagd till vardagar dagtid och är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställningstid om 6 månader.

Vi erbjuder en trygg anställning med en stor organisation i bakgrunden samt ett nätverk av stöttande kollegor. Vi har även kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmåns cykel samt Lifeplan. Du rapporterar till vår verksamhetschef Anette .

Ditt uppdrag 
Inom hemsjukvården utför vi planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som distriktssköterska i vårt hemsjukvårdsteam ingår bland annat medicinska bedömningar, hantering av medicintekniska produkter, läkemedelshantering samt handledning av medarbetare, patienter och anhöriga. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden och uppföljning av patienten. Det kan även ingå utbildning och delegering av undersköterskor och personliga assistenter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska gärna med erfarenhet från hemsjukvård. Vi ser att du har erfarenhet och ett intresse för att arbeta med förbättring och utvecklig inom patientsäkerhet och är miljö- och kostnadsmedveten.

Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift samt har god datorvana både i journalsystem och Office 365, vi använder journalsystemet TakeCare. B-körkort är ett krav. Utöver detta är dina personliga egenskaper det avgjort viktigaste för oss.

Personliga färdigheter och egenskaper  
Hos oss arbetar vi med engagemang och prestigelöshet och har en stark kultur där vi alla hjälps åt för att lyckas med att nå verksamhetens mål. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du blir inspirerad av ett varierande arbete i en central roll. Vi tror att du besitter en kreativitet som gör att du gärna tänker nytt och ett mod som gör att du vågar prova nya idéer. Du har en god kommunikativ förmåga och en naturlig lyhördhet för olika perspektiv och en förmåga att möta människor där de befinner sig. Du trivs i en föränderlig verksamhet, har förmåga att ställa om och omprioritera vid behov. Vi ser även att du värderar noggrannhet och struktur i ditt sätt att arbeta och att du vill vara med och bidra till ett konstant förbättringsarbete på enheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hanna Ahnskog, Tel:0840901513

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.