Capio
Capio

Distriktssköterska eller sjuksköterska till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2023-09-29

Publicerades: 2023-08-29

Om oss

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen! Vi finns centralt beläget ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets vackra och anrika lokaler, fem minuters promenad från Centralen. I dagsläget har vi cirka 18 000 listade patienter och är därmed en av de största vårdcentralerna i Stockholms innerstad. Här finns mycket och hög kompetens samlad och vi arbetar tillsammans med nära kontakt och korta beslutsvägar.

Förutom sedvanlig husläkarmottagning har Capio Vårdcentral Kungsholmen ett stort psykosocialt team med psykologer, kurator och psykoterapeuter som utför både barn- och vuxenbehandlingar. Verksamheten har diabetes- och astma/KOL-sjuksköterskor anställda liksom rehabkoordinator. Vårt hemsjukvårdsteam ansvarar idag för cirka 180 patienter. Totalt har verksamheten cirka 55 anställda.

Beskrivning av tjänst

Vi blir större och söker nu dig - distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska – som vill vara med när vi tar vår vårdcentral till nya nivåer.

Om rollen

Hos oss får du ett omväxlande jobb där du kombinerar egen mottagning med triagering i telefon och via chatt. Du blir en del av ett mycket kompetent team som växer och som arbetar tillsammans i en positiv anda. För oss är förbättringsarbete och kvalitet självklara delar av vardagen då vi anser att det utvecklar både vår verksamhet och oss som individer. Vi anpassar våra arbetssätt utifrån våra patienters behov, där fokus ligger på tillgänglighet, proaktivitet och kontinuitet. 

Dina kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är distriktsköterska men det är också aktuellt om du är legitimerad sjuksköterska och har relevant erfarenhet som faller inom ramarna för rollen. Du behöver ha god vana av arbete inom primärvården. Du delar vår passion för utveckling liksom ambitionen att ligga i framkant när det kommer till att erbjuda våra patienter vård av högsta kvalitet. Vi söker en kollega som är trygg i sin yrkesroll, strukturerad och nytänkande med en ”fixar-mentalitet” som ser möjligheter framför hinder.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en varm arbetsplats med högt i tak och mycket kunnande. Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas professionellt i en miljö som slår det mesta. Just nu befinner vi oss i en spännande fas då vi expanderar verksamheten för att bli en av de största vårdcentralerna i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att utföra en del av arbetet hemifrån när du har blivit varm i kläderna. 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Monica Nordqvist, Tel:073-3885073

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.