Capio
Capio

Capio Läkargruppen söker Företagssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-13

Om oss


Beskrivning av tjänst

Capio Läkargruppens Företagshälsovård söker en företagssköterska till vårt härliga team. Capio Läkargruppen är en positiv och familjär arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.

Du arbetar i ett team tillsammans med erfarna företagsläkare, företagssjuksköterskor, beteendevetare/psykolog, sjukgymnast samt övriga konsulter inom arbetsmiljöområdet. Teamet är prestigelöst, lösningsfokuserat och präglas av högt kund och patientfokus. Vi har nära till beslut och handling och har roligt på jobbet.

Vi har ett populärt koncept inom företagshälsovård, och genom att teckna avtal med oss får kunden tillgång till ett heltäckande utbud av tjänster inom arbetsmiljö, företagshälsovård samt möjlighet att lägga till privat sjukvård som utförs av vår allmänmedicinska mottagning. Att kunna erbjuda helheten är vår styrka och något vi är unika med i Örebroregionen. Vi har en hög efterfrågan på vårt koncept, hög kundnöjdhet och arbetar både främjande, förebyggande och rehabiliterande gentemot individ, grupp och organisation. 

Det vardagliga arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå. Förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete, rehabilitering, arbetsrelaterade hälso- och sjukvård, hälsoundersökningar/friskintyg, utbildningar, mm

Som företagssköterska hos oss stödjer du våra kundföretag och dess medarbetare med medicinska och psykosociala aspekter på arbetslivets inverkan på hälsa, trivsel och motivation.

Vi har ett vitt kundspektra med både mindre och större företag inom både produktion och tjänstesektor. Våra kunder finns idag till största majoritet i privata näringslivet.

Om så önskas kan tjänsten vara möjlig att kombinera med viss procent på vår vaccinationsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår företagshälsovård. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper så som flexibilitet, integritet, lösningsfokus och social kompetens.

Vi söker dig som är företagssjuksköterska alt leg sjuksköterska med erfarenhet och starkt intresse av att arbeta inom företagshälsovård.

För tjänsten behöver man ha Körkort B. 

 

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Martina Bergqvist, Tel:martina.bergqvist@capio.se

Sofia Silfverstrand, Tel:Sofia.Silfverstrand@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.