Capio
Capio

Arbetsterapeut till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-09-22

Beskrivning av tjänst

Tillsvidaretjänst för arbetsterapeut! 

Vi på Capio är med och utvecklar geriatrisk sjukvård för att möta behovet hos en åldrande befolkning. Nu söker vi dig som arbetsterapeut som är intresserade av vara en del av vårt  multiprofessionella vårdteamet. 

I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och erbjuder i dagsläget 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana, som promenadstråk. Det multiprofessionella teamet du samarbetar med består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, logoped, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv. Här får du även möjligheten att utvecklas inom din profession tack vare vårt utbud på kompetensutveckling i olika former. Vi värdesätter samtliga professioner i våra team och därför  arbetar för ett patientsäkert, evidensbaserat och personsalutvecklande arbetssätt. 

Tycker du att detta låter intressant? Då vill vi höra mer om dig!

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsterapeut ingår bedömning av aktivitetsförmåga, kognitiva bedömningar, träning, tips, råd och strategier kopplat till ADL utförandet och förskrivning av hjälpmedel.  Upprätta individuella rehabiliteringsplaner och följa upp och utvärdera insatser för vidarerapportering på temakonferenser samt till andra vårdinstanser. Dokumentation sker i TakeCare. 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller geriatrisk rehabilitering. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor och färdigheter
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Anställningsform
- Tillsvidareanställning och vikariat vid intresse

- Tillträde enligt överenskommelse

Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  Gabriella De Basso, Tf Enhetschef paramedicinare på

Gabriella.DeBasso@capio.se

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

80-100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskomelse

Kontaktperson Capio

Gabriella De Basso, Tel:08-59850519

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.