Capio
Capio

Allmänspecialist sökes till Capio Södermalm Vc

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Publicerades: 2023-09-13

Om oss


Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Södermalm vårdcentral är trivsam och väletablerad mottagning med ca 8300 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt belägen i Mariatorget med goda kommunikationsmöjligheter. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med stort engagemang och vår ambition är alltid att erbjuda våra patienter bästa tänkbara vård. Hos oss är alla delaktiga i vårdcentralens utvecklig och förbättringsarbete för att uppnå detta. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak. Som specialist har du kontakt med patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. 

Arbetsuppgifter

Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet ingår även en mindre del inom hemsjukvården. Inom Capio arbetar vi systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på mottagningen. Här kommer du vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av ST , AT samt studenter.
Möjlighet finns att en del av tiden arbeta hemifrån.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården . Intresse för handledning av AT och ST läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare hinder. Vi sätter stort värde vid självständighet, delaktighet och engagemang.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning, heltid , eller deltid samt månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Detta kan du förvänta dig av oss:

-Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompentens

-Möjlighet till utveckling-som medarbetare eller chef

-Inflytande och delaktighet i verksamheten

-God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka

-Flexibla arbetsförutsättningar

-En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

-En arbetsplats med tydliga mål , där kvalitet och service prioriteras

 

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Lön

Månadslön

Tillträde

Snarast

Kontaktperson Capio

Irja Bekking, Tel:0709305928

Jonathan Björk, Tel:08-55510420

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.