Capio
Capio

Vi söker leg. sjuksköterska till vår psykiatriska mottagning i Kungsängen

Sista ansökningsdag: 2023-10-29

Publicerades: 2023-09-19

Om oss

Beskrivning: Capio Psykiatri erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Upplands Bro och Järfälla. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder sig till dig som har en psykossjukdom.
Vi riktar oss till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län i behov av öppen psykiatrisk vård på specialistnivå. Det innefattar även patienter som vårdas enligt öppen psykiatrisk tvångsvård (ÖPT). Vi tillämpar en flexibel åldersgräns mellan barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin beroende på patientens vårdbehov.

Vi erbjuder lokal öppenvårdspsykiatri för vuxna. Härmed avses utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.
På mottagningarna förekommer både akuta och planerade mottagningsbesök, konsultationer samt mobil verksamhet för t e x hembesök. Vid samsjuklighet eftersträvas integrerad behandling och en obruten vårdkedja med få kontaktpunkter.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Capio Psykiatri  Kungsängen söker ny sjuksköterska då en av vår uppskattade medarbetare söker sig vidare. Vi tar emot psykospatienter samt patienter med neuropsykiatriska funktionsförändringar.

Mottagningen ligger centralt Kungsängen med närhet till pendeltåg och buss.

Vi söker nu dig som är leg sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård. Vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad är meriterande. 

Är du engagerad och tycker om att ta ett stort ansvar för utveckling av verksamheten? Då bör du söka dig till oss! Du kommer att arbeta i ett trivsamt team på en liten mottagning tillsammans med andra sjuksköterskor, skötare, läkare, kurator, arbetsterapeut, psykolog samt administratörer.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och stimulerande, i en öppen och trevlig atmosfär. Vi värderar ett bra bemötande, tillgänglighet och effektiva vårdprocesser.
Anställningen innebär hög grad av självständighet och ansvarsfullhet, men även arbete i team med övriga kollegor på mottagningen. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, och erbjuder friskvårdsbidrag. 

Kvalifikationer: Vi söker leg sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete, du får gärna också ha specialistutbildning i psykiatri.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter, för säker journalföring. Körkort är meriterande då vi gör hembesök. Språkkunskap utöver svenska är mycket meriterande. 

Anställningsvillkor; Heltid, tillsvidare.  Deltid kan övervägas. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning: 

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08-68400462

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.