Capio
Capio

Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-05-26

Om oss

Capio Rehab Saltsjöbaden, beläget på Saltsjöbadens sjukhus, är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering av patienter som genomgått thoraxkirurgi, ortopedisk kirurgi eller annan kirurgi. Dessutom rehabiliterar vi multitraumapatienter. Ålder på våra patienter är från unga vuxna och uppåt.
Läs mer om kliniken på www.capiorehab.se/saltsjobaden.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Rehab Saltsjöbaden är en del av ett större affärsområde - "Äldre och Mobil vård".

Här i Saltsjöbaden bedriver vi aktiv rehabilitering för patienter som kommer till oss efter vård på akutsjukhus. Enheten har 20 vårdplatser och patienterna är hos oss i snitt 6 - 7 dagar.  De flesta har genomgått någon form av operation.  

Vill du bli en del av vårat gäng?

Arbetet sker i team kring patienten och vi har ett väl inarbetat rehabtänk med fokus på  patientens självständighet. Vi är ett erfaret och glatt gäng som välkomnar både nyutexaminerad och erfaren kollega. 

Om rollen

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. Tex läkemedelsadministrering - även intravenöst, såromläggningar, centrala infarter, hemplanering, övrig omvårdnad mm. Du arbetar på ett fast rullande 5 veckors schema med 2 helger av 5. 

 

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

 

Vi erbjuder dig

Sjukskötersketjänst på 50 - 100%. 

  • Kollektivavtal
  • Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • En trevlig arbetsplats där vi lär av varandra

Vi hoppas att vi har gjort dig nyfiken på att veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Omfattning: 

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50 - 100%

Lön

Månadslön

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Vahida Jusufovic, Tel:0721500998

Catarina Elker, Tel:0721643010

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.