Capio
Capio

Kurator timanställning

Sista ansökningsdag: 2023-09-30

Publicerades: 2023-08-08

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Specialistkliniker, Capio Geratrik Nacka, Capio Geriatrik Nacka

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Vi har även en minnesmottagning.

Vi är 2 kuratorer som arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare och andra paramedicinare kring patienten och dess anhöriga. Du kommer att tillhöra en paramedicinsk enhet och utifrån den arbeta inom alla våra verksamheter.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som kurator ingår bla:

Stöd- och bearbetande samtal med patienter och anhöriga Kontakter med myndigheter ex kommuner och Försäkringskassan Utredningar ex färdtjänst och god man Utfärda intyg som styrker behov ex fondmedel, bostadsförtur och bistånd av olika slag

Kvalifikationer

Du behöver ha en socionomexamen och gärna erfarenhet av kuratorsarbete.

Vi ser gärna att du är självständig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Vi ser gärna att du är självständig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Anställningsvillkor

Anställningsform

Särskild visstidsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Lön

timlön

Tillträde

2023-10-15

Kontaktperson Capio

Charlotte Haggren, Tel:08-7186070

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.