Capio
Capio

ST-läkare Anestesi Capio S:t Görans Sjukhus

Tack för att du visar intresse för att jobba hos oss på Anestesikliniken på Capio St Görans Sjukhus! Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra.

Vi erbjuder våra underläkare:

  • Stort och brett patientmaterial, med mycket patientkontakt
  • Både anestesi och intensivvård från start
  • Stort ansvar från början
  • Garanterad kontinuerlig fortbildning med en personlig kompetenspeng, även som specialist
  • Delaktighet i klinikens utveckling

På grund av ovanstående så är det önskvärt med en del erfarenhet innan start – ett sk narkosår före AT eller annat vikariat efter AT där du fått erfarenhet av att bedöma akut sjuka patienter är meriterande. Vi söker dig som har bestämt dig för specialiteten och tycker att just Capio St Görans Sjukhus är extra intressant som arbetsplats. Vi anställer underläkare som vi vill ha som framtida specialistkollega och erbjuder ST-tjänst direkt. Det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför du vill jobba med Anestesi och Intensivvård och varför du vill göra det på just Capio St Görans Sjukhus! Mer info om sjukhuset och anestesikliniken finns på hemsidan. Vi har just öppnat en förlossning vilket varit en spännande resa och kompletterar vår verksamhet.  

Om du tror att detta skulle kunna vara ett jobb för dig är du välkommen att lägga in CV och personligt brev här. Vi rekryterar regelbundet och går då igenom de ansökningar som har kommit in.

 

Vänliga hälsningar,
Christine Carlswärd
ST-läkarchef
Anestesikliniken
Capio S:t Görans Sjukhus