Capio
Capio

Capio Läkargruppen - Örebro - Intresseanmälan

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi är ca 150 medarbetare som tillsammans bildar en liten och effektiv organisation med hög kompetens och korta beslutsvägar. Sjukhuset präglas av ett genomgående kvalitetstänk och stort patientfokus med god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi är därför extra stolta över att våra patienter ger oss högsta betyg i bemötande i de senaste årens patientenkäter.

Vår personalstyrka månar om varandra och arbetsplatsen erbjuder friskvårdsbidrag och en privat sjukvårdsförsäkring. Vi har en fritidsförening som ordnar aktiviteter och vi erbjuder frukost till personalen varje dag.

Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, urologi, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Våra lediga tjänster publiceras på Capio - jobba hos oss. Om vi inte har lediga tjänster inom ditt yrkesområde i dagsläget är du välkommen att skicka din intresseanmälan till oss.

Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget! För mer information, besök capio.se.