2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Personalbostäder

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska, eller annan ”svårrekryterad personalgrupp”. Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset.

Så här funkar personalbostäder: 
  • Erbjudandet om personalbostäder gäller dig som får en anställning inom ”särskilt svårrekryterade grupper” som t.ex sjuksköterska, med en tjänst om minst 50 % och minst 6 månader.
  • Bostäderna är möblerade och fullt inredda 1-och 2-rums hyreslägenheter i det nybyggda kvarteret ”Ingenting” i Solna, cirka 20 minuter dörr-till dörr via tunnelbanan till Capio S:t Göran.
  • Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare och balkong. Förutom möbler ingår TV, porslin, sänglinne, gardiner och allt man kan behöva i lägenheten.  
  • Hyran är 10 000 kr per månad för en 1-rumslägenhet, efter hyresbidrag från sjukhuset (förmånsbeskattas). För en 2-rumslägenhet är hyran 12 820 kr efter hyresbidrag. Hyresbidraget gäller i 6 månader. 
  • Du har möjlighet att bo kvar i lägenheten även efter att hyresbidraget slutat. Du får då betala full hyra till Företagsbostäder. Du har en månads uppsägningstid på lägenheten.

För mer information tala med rekryterande chef för den anställning du är intresserad av, eller maila till jobb@capiostgoran.se

Se vår film om personalbostäder

Bilder från visningslägenhet