2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Förmåner

Flexibla förmåner - Benify
Vi vill att du ska kunna göra dina egna val och välja de förmåner som passar dig bäst. Med Benify kan du bland annat beställa årskort på SL och betala månadsvis via din lön. Du kan även beställa exempelvis ögonlaseroperation, middagsmat och ta del av erbjudanden på försäkringar och hushållsnära tjänster.

Med Benify får du också tillgång till många rabatter på varor och tjänster från flera marknadsledande företag runt om i Sverige, till exempel hyra bil, flygbiljetter, färg, hemelektronik och upplevelser.

Ersättning för sjukvårdskostnader
Vi ersätter dig för kostnader upp till högkostnadskyddet.

Föräldraledighet, utökad rätt
Som förälder har du rätt till hel ledighet för vård av barn tills dess att barnet har fyllt 4 år, oavsett om du under perioden erhåller föräldrapenning eller inte.

Flextid
De flesta som jobbar inom administrationen har möjlighet at förlägga sin arbetstid utifrån sina behov. Du kan exempelvis komma lite senare på morgonen och sluta senare på eftermiddagen. Har du ett ärende du vill utföra på lunchen kan du flexa ut och ta lite längre lunch och istället arbeta längre på eftermiddagen.

Pension
Du omfattas av kommunala kollektivavtal gällande pensioner och försäkringar. För de flesta medarbetare gäller det centrala kollektivavtalet KAP-KL (Kollektiv Avtalad Pension).