2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Capio S:t Görans Sjukhus på sociala medier

Capio S:t Görans Sjukhus har en aktiv närvaro på sociala medier. Du hittar oss på Facebook och LinkedIn, där vi bland annat delar nyheter och tipsar om lediga jobb. Redaktionen är bemannad mellan 8-16 på vardagar.

Facebook

Capio S:t Görans Sjukhus

På denna Facebooksida riktar vi oss till patienter, anhöriga, medarbetare och andra som är intresserade av vardagen på sjukhuset.  Vi delar med oss av aktuella händelser, nyheter av allmänt intresse, event och tips.

Besök Capio S:t Görans sjukhus på Facebook

Jobba på Capio S:t Görans Sjukhus

En Facebook-sida för alla som är intresserade av att jobba på Capio S:t Görans Sjukhus. Sidan vänder sig till dig som söker nytt jobb, praktik, vikariat eller som bara vill veta mer om hur det är att arbeta på Capio S:t Görans Sjukhus.

Gå till Facebooksidan Jobba på Capio S:t Görans sjukhus

Instagram Capio S:t Görans Sjukhus

Ett Instagram-konto för alla som är intresserade av att jobba på Capio S:t Görans Sjukhus och vill veta mer om hur det är hos oss. Du som patient och anhörig är också välkommen att följa sidan för att få mer insikt och kunskap om vad som händer på sjukhusets olika avdelningar.  Sidan vänder sig främst till dig som söker nytt jobb, praktik, vikariat eller som bara vill veta mer om hur det är att arbeta på Capio S:t Görans Sjukhus. Inläggen görs till stor del av våra medarbetare själva.

Gå till Instagramsidan Capio S:t Görans sjukhus

LinkedIn

Capio Sverige

LinkedIn-sidan är fokuserad på Capios verksamhet i Sverige. Här hittar du nyheter och lediga jobb från Capio S:t Görans Sjukhus.

Följ Capio Sverige på LinkedIn

Sekretess och säkerhet

Facebook och LinkedIn är öppna forum och de inläggen och kommentarerna syns för alla. Du ansvarar själv för information som du lägger ut med din profil som avsändare. Tänk på att inte lämna ut känslig information eller personuppgifter om dig själv eller om andra.

Vi kan inte ge dig medicinsk rådgivning på Facebook eller LinkedIn av hänsyn till patientsäkerheten. För medicinska råd, kontakta 1177 Vårdguiden på telefon 1177 eller www.1177.se.

Vi kan heller inte ge dig rådgivning kring enskilda ärenden till exempel tidsbeställningar, väntetider eller synpunkter på vård. Ta kontakt med din avdelning/mottagning eller vår patientvägledare på telefon 08-5870 1000. Alla kontaktuppgifter hittar du på här.