2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Capio S:t Görans sjukhus på sociala medier

Nu finns det flera sätt att följa oss och komma i kontakt med oss på Capio S:t Görans Sjukhus. Under 2016 har vi ökat vår närvaro på sociala medier. Följ oss och håll koll på nyheter, lediga jobb och information från sjukhuset.

Capio S:t Görans Sjukhus på Facebook

På vår Facebooksida, som har varit igång sedan 2014, riktar vi oss till patienter, anhöriga, medarbetare och andra som är intresserade av vardagen på sjukhuset.  Vi delar med oss av aktuella händelser, nyheter av allmänt intresse, event och tips.

Besök Capio S:t Görans sjukhus på Facebook

Ny! Capio Sverige på LinkedIn

I våras lanserades Capio Sveriges LinkedIn-sida. Sidan är fokuserad på Capios verksamhet i Sverige och inkluderar nyheter och lediga jobb från bland annat Capio S:t Görans Sjukhus.

Följ Capio Sverige på LinkedIn.

Ny! Jobba på Capio S:t Görans Sjukhus

 

Nu finns även en ny Facebook-sida för alla som är intresserade av att jobba på Capio S:t Görans Sjukhus. Sidan vänder sig till dig som söker nytt jobb, praktik, vikariat eller som bara vill veta mer om hur det är att arbeta på Capio S:t Görans Sjukhus. Missa inte ett ledigt jobb, följ vår nya sida på Facebook!

Gå till Facebooksidan Jobba på Capio S:t Görans sjukhus