2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Nu finns Capio S:t Görans Sjukhus på Facebook

För 3 veckor sedan smyglanserade vi vår Facebook-sida - Capio S:t Görans Sjukhus. Gå gärna in följ oss.

Capio S:t Görans Sjukhus Facebook-sida vänder sig till nuvarande och potentiella medarbetare, men också till patienter, anhöriga, media samt politiker som vill följa med i det som händer på sjukhuset. På vår Facebook-sida kommunicerar vi ut våra lediga jobb, nyheter, pressmeddelande och aktuella evenemang m.m.

Därför använder vi Facebook
Capio S:t Görans Sjukhus använder Facebook för att öka tillgängligheten och öppenheten och för att skapa en dialog med nuvarande och potentiella medarbetare, patienter, anhöriga och media.

Patientsäkerhet, sekretess och rådgivning
Vi kan inte ge dig medicinsk rådgivning på Facebook av hänsyn till patientsäkerheten. För medicinska råd, kontakta 1177 Vårdguiden på telefon 1177 eller www.1177.se. Vi kan heller inte ge dig rådgivning kring enskilda ärenden till exempel tidsbeställningar, väntetider eller synpunkter på vård. Ta kontakt med din avdelning/mottagning eller vår patientvägledare på telefon 08-5870 1000 eller www.capiostgoran.se.

Följ oss på Facebook
Välkommen att följa oss på Facebook, genom att gilla sidan.