2020-03-16, 15:59

För att förhindra spridning av det nya coronaviruset är ALLA besök till patienter på sjukhuset förbjudna.

Endast närstående med särskilt tillstånd får besöka sjukhuset. För att få tillstånd kontakta den avdelning där patienten vårdas genom vår växel 08-5870 10 00.

Välkommen till vår nya webbplats

Capio S:t Görans Sjukhus har byggt en ny extern webbplats med förbättrad design, teknik och navigation. Webbplatsen är nu mer patientfokuserad i innehåll och uppbyggnad.

{ImageContent}En första version av webbplatsen lanserades i dag den 27 juni. Webbplatsen är byggd i senaste versionen av plattformen EPiServer (7.1) och är anpassad för besök via mobil eller surfplatta genom så kallad responsiv design.

Förutom uppdatering med ny modern design så är navigationen förbättrad på sajten. Det innebär att det blir färre klick för dig som besökare samt enklare att komma in direkt till viktig information som enhetssidor, råd och tips inför besök och diagnos/sjukdomar.

Webbplatsen har också fått en förbättrad sökmotor.

Under året kommer förbättringar göras av bland annat patient- och remittentinformation på webbplatsen.

Capio S:t Görans Sjukhus webbplats är den första att lanseras inom ramen för Capios nya webbplattform.

Vad tycker du om vår nya webbplats?
Använd vårt utvärderingsformulär, där vi tacksamt tar emot tips, kritik och beröm. Om du skriver ditt namn och adress, så är du med på utlottningen av gåvokort på pocketböcker under sommaren.