Sjuksköterskor till sommaren, Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Capio S:t Görans Sjukhus har under lång tid profilerat sig med en hög neurologisk kapacitet, kompetens och kvalitet.

Nu söker vi sjuksköterskor vår och sommar 2017. Det finns möjlighet till förlängning och tillsvidaretjänst i höst om vi trivs med varandra. Kontakta oss gärna för att ställa din frågor eller för att komma och hälsa på.

Välkommen till ett fantastiskt team på neurologiska kliniken!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska, gärna med erfarenhet och intresse för det neurologiska området.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Marielle Anzén, marielle.anzen@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662164

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com