Sjuksköterskor till sommaren, Kirurgkliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Akutkirurgisk vårdavdelning - vi tar vid där akuten slutar. Största delen av patienterna kommer från akuten. Det är ett snabbt flöde på avdelningen, de flesta ligger inne väldigt kort tid. Här jobbar vi verkligen i team sjuksköterska, undersköterska, läkare och sjukgymnast. Läkare finns på avdelningen hela tiden och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond.

Avdelningen har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Vilket är en förutsättning för att flödet ska kunna vara så stort och kvalitativt som det är idag. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet.

Som nyanställd får du en mentor som du stämmer av med, som stöttar dig och finns för att svara på frågor kring din arbetssituation.

På vår elektiva avdelning 38/39 vårdas patienter som opererats för Colorektal sjukdom, Obesitas, Urologiska åkommor, gallvägssjukdomar och bröst. Även akuta patienter inom dessa specialiteter vårdas här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av kirurgi. Hos oss är vi prestigelösa och tycker både om vårt jobb och varandra. Här arbetar du treskift (dag, kväll, natt, helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.

Vi söker sjuksköterskor för sommarjobb men också för fortsatt arbete i höst om vi trivs med varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Kerstin Lönn, kerstin.lonn@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662196

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com