Sjuksköterskor till sommaren, Infektionssektionen

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vår infektionssektion består av 33 infektionsplatser och 9 internmedicinska platser. Vi håller till i fräscha lokaler i centrala Stockholm på Kungsholmen.

Hos oss ingår du i ett team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal där patienten är en del i teamet. Patientflödet samordnas av vår koordinator som fungerar som ett stöd i vårt administrativa arbete. Vi ses regelbundet för täta, strukturerade avstämningar för att enkelt kunna följa och planera patientens vistelse hos oss. Hos oss är det nära till beslut och du är viktig för att vi ska fortsätta driva utvecklingen av framtidens sjukvård med moderna tillvägagångssätt så som bedsiderapportering och teknologiska hjälpmedel. På sjukhuset tillhandahåller vi vårdnäraservice där förråden, tvätthantering etc. sköts av vaktmästare, köksbiträde och transportörer för att kunna ge mer tid till patienten.

Vi arbetar också efter våra värderingar som är:
• Du är viktig – din åsikt gör skillnad.
• Vi är nyfikna och modiga.
• Vi vill alltid bli bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som ser dig själv som nytänkande och vill var delaktig i Capio S:t Görans ständiga förbättringsarbete.

Vi söker nu sjuksköterskor till sommaren men också för fortsatt arbete till hösten.

Har du frågor så ring gärna för mer information. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Britt-Marie Odsvall , britt-marie.odsvall@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662200

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com