Sjuksköterskor till sommaren, Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Capio S:t Görans Sjukhus, Hjärtkliniken, söker sjuksköterskor till sommaren 2017,

Hjärtintensiven HIA – Vårdavdelning med 10 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Mestadels kranskärlssjuka patienter. I anslutning till avdelningen finns coronarangio/PCI-lab.

Avdelning 31 Svikt – Vårdavdelning med 11 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.

Avdelning 31 Arytmi – Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonvertering och pacemaker.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kardiologi. Erfarenhet från kardiologi och akutsjukvård är meriterande, för att arbeta på HIA är det ett krav. Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar. Du trivs med att arbeta med andra yrkesgrupper i team med patienten i fokus.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Maria Jynge, maria.jynge@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662210

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com