Sjuksköterskor till sommaren, avdelning 20

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin.

Sjuksköterskor och undersköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi arbetar i team och som ny hos oss kommer du att arbeta inom en specialitet först och främst.

Vi följer ett strukturerat flöde och hur lång din introduktion är beror på dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vården, både för patienter och för medarbetare. Vårt arbetssätt och bredd ger dig en möjlighet till att både påverka och utvecklas. Vi arbetar i skift och du får ta del av vår förmånliga poängmodell.

Vanliga sjukdomar i Gastroflödet är leversjukdom och Ulcerös Colit, i Hemaflödet Lymfom och Myelom och i Lungfödet kol och astma. Som sjuksköterska arbetar du med patienten i fokus. Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter och planerar en säker utskrivning för patienten.

Teamet kring patienten består av sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut samt kurator och utgår ifrån samma teamexpedition.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha intresse av hematologi, gastroenterologi eller lungmedicin.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller komma hit och hälsa på. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Magdalena Liedberg, magdalena.liedberg@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662167

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com