Medicinteknisk ingenjör

Sista ansökningsdag: 2017-02-06   
Publicerades: 2017-01-10

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Medicintekniska avdelningen (MTA) består idag av 12 ingenjörer. Vi utför service och underhåll av medicinteknisk utrustning på sjukhusets olika kliniker och har även externa serviceåtaganden mot närliggande sjukvårdsområden och privata vårdgivare.

MTA behöver förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin på operation och vårdavdelningar. Du kommer att arbeta såväl på sjukhuset som hos våra externa kunder.

Du kommer att praktiskt arbeta med medicinteknisk utrustning vad gäller ankomstkontroll, akut och förebyggande underhåll samt användarhandledning. Aktuella utrustningsområden kan vara EKG, defibrillatorer, diatermi och endoskopi.
Till arbetsuppgifterna hör även teknikstöd, stöd vid inköp, projektdeltagande samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete.

Vi samarbetar också med andra verksamheter inom sjukhuset såsom IT, Fastighet och Inköp. Beroende på kompetens och erfarenhet kan det bli aktuellt med andra arbetsuppgifter tex förvaltningsansvar för vårt EKG-system.

Kvalifikationer

Du bör vara högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller ha annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet ger motsvarande kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta som ingenjör inom medicinsk teknik på sjukhus eller hos leverantör. Vi ser gärna att du är certifierad medicinsk ingenjör.

Erfarenhet av kvalitetsarbete är en fördel. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska då all servicedokumentation och vissa utbildningar är på engelska. Du måste ha god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt. Du måste ha en hög serviceberedskap och kunna möta kunder och hantera akuta problem på ett bra sätt. Då arbetet innebär patientkontakter ska du ha känsla för patientens integritet och situation. Körkort B fordras.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-02-06

Arbetsgivarens referensnummer: A643635

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com