Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten, Akutmedicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-02   
Publicerades: 2017-03-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har drygt 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Inom Medicinska sekreterarenheten kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Det kräver också mycket samarbete för att hela enheten ska fungera. Du ges möjligheter till utveckling i din roll som medicinsk sekreterare utifrån uppdrag.

Medicinska sekreterarenheten är en enhet inom Akutmedicin-, Hjärt- och Medicinkliniken samt Neurologiska kliniken, där drygt 40 medicinska sekreterare ingår. Den sammanhållna resursenheten möjliggör ett flexibelt nyttjande av de administrativa resurserna och ger ett tydligt fokus på de medicinska sekreterarnas yrkesfrågor.

Vi söker nu ett flertal medicinska sekreterare med placering inom Medicinakuten som tillsammans med de övriga sekreterare i gruppen ansvarar för det vårdadministrativa arbetet inom Akutmedicinkliniken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, DRG-registrering, post- och remisshantering samt sedvanliga arbetsuppgifter utifrån klinikens behov. Capio S:t Görans sjukhus använder sig av journalsystemet Cambio Cosmic och digital diktering.

Vi arbetar dagar, kvällar och helger för att bemöta Akutmedicinkliniken/verksamhetens behov och använder oss av schemaprogrammet Time Care, vilket ger utrymme för individuella önskemål. Möjlighet till att arbeta på distans en del av arbetstiden kan komma att erbjudas på sikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, och gärna har erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet av DRG är meriterande.

Tjänsten ställer höga krav på stor flexibilitet, förståelse för Akutmedicinkliniken/verksamhetens/enhetens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Därutöver har du en positiv grundinställning och delar Capios S:t Görans sjukhus värderingar;
• Du är viktig – din åsikt gör skillnad
• Vi är nyfikna och modiga
• Vi vill alltid bli bättre

Vi erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Heltid, 38,25 timmar/vecka, måndag-söndag. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: A662236

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com