Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten, Akutmedicinkliniken

Sista ansökningsdag: 2017-04-30   
Publicerades: 2017-03-13

Inom Medicinska sekreterarenheten kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Det kräver också mycket samarbete för att hela enheten ska fungera. Du ges möjligheter till utveckling i din roll som medicinsk sekreterare utifrån uppdrag.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har drygt 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Medicinska sekreterarenheten är en egen enhet där det ingår drygt 40 medicinska sekreterare som har uppdrag att bemöta fyra av sjukhusets tolv kliniker med vårdadministrativt stöd.

Vi söker medicinska sekreterare till den grupp som har uppdrag gentemot Medicinakuten inom Akutmedicinkliniken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva journaler, DRG-registrering, post- och remisshantering samt sedvanliga arbetsuppgifter utifrån klinikens behov. Sjukhuset använder sig av journalsystemet Cambio Cosmic och digital diktering.

Vi arbetar dagar, kvällar och helger. Arbetstiden är förlagd mellan kl 07:00-21:00 och vi använder oss av schemaprogrammet Time Care, vilket ger utrymme för individuella önskemål. Möjlighet till att arbeta på distans en del av arbetstiden kan komma att erbjudas på sikt.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete, där du även kommer att ha ett nära samarbete med övriga medicinska sekreterare inom enheten och kontinuerligt vara delaktig i systematiska förbättringsarbeten. Du kommer att vid behov arbeta gränsöverskridande inom de fyra klinikerna och dela det gemensamma ansvaret för att upprätthålla patientsäkerheten och säkerställa intäkterna i form av DRG-registrering.

Det finns goda möjligheter till utveckling inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, och gärna har erfarenhet av yrket samt goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket.

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten.

Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

Du delar Capios S:t Görans sjukhus värderingar;
• Du är viktig – din åsikt gör skillnad
• Vi är nyfikna och modiga
• Vi vill alltid bli bättre

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår enhet - välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Heltid, 38,25 timmar/vecka, måndag-söndag. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662236

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com