Gastrosjuksköterska till Medicinskt centrum

Sista ansökningsdag: 2017-05-12   
Publicerades: 2017-03-29

Vi söker en gastrosjuksköterska som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med gastroteamet, samt även med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och andra yrkeskategorier. Du har även viljan att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus och i en god arbetsmiljö.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.
Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Genom vårt förbättringsarbete arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Våra värderingar är:
• Du är viktig – din åsikt gör skillnad
• Vi är nyfikna och modiga
• Vi vill alltid bli bättre

Gastrosjuksköterskans mottagningsbesök innefattar information om sjukdom, vaccinationer och läkemedelsbehandling samt även rådgivning och stöd för patienter med IBD. Gastrosjuksköterskan tar också emot patienter för de biologiska behandlingar samt utför aferesbehandlingar. Vi har också möjlighet till videobesök för vissa patientgrupper, som en del av framtidens sjukvård.

Vi har flera flöden på Medicinskt Centrum; endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, lungmedicin och tromboembolism. Tjänsten innefattar mottagningsarbete, telefonrådgivning hantering av ärenden i 1177.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi söker en gastrosjuksköterska som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med gastroteamet, samt även med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och andra yrkeskategorier. Du har även viljan att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus och i en god arbetsmiljö.

Du är en erfaren gastrosjuksköterska, alternativt legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom gastroenterologi. Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Sök tjänsten genom att e-posta din ansökan till jessica.ankerhag@capiostgoran.se. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Jessica Ankerhag, jessica.ankerhag@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-05-12

Arbetsgivarens referensnummer: A668082

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com