Gastrosjuksköterska till avdelning 20

Sista ansökningsdag: 2017-05-21   
Publicerades: 2017-04-12

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med och utveckla vårt gastroflöde tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har erfarenhet inom gastroenterologi och att du vill arbeta i team.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete inom gastroenterologisk vård. Du är en viktig länk i det multiprofessionella teamet runt patienten där du företräder omvårdnaden. Som medarbetare är du med och utvecklar och förbättrar våra arbetssätt runt patienten.

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. Gastroflödets vanligaste sjukdomar är leversjukdomar, Ulcerös Colit och Morbus Crohn. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vården för våra patienter. Vårt arbetssätt och bredd ger dig en möjlighet till att både påverka och utvecklas i de olika specialiteterna.

Vi arbetar med flexibel schemaläggning i vår förmånliga poängmodell, där poäng kan tas ut i ledighet eller pengar. Schemamodellen har en inbyggd arbetstidsförkortning vilket innebär att du får en heltidslön trots lägre tjänstgöring än anställningen avser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med och utveckla vårt gastroflöde tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har erfarenhet inom gastroenterologi och att du vill arbeta i team, är lyhörd och intresserad av förbättringsarbete och har lust att vara med och utveckla verksamheten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Magdalena Liedberg, magdalena.liedberg@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2017-05-21

Arbetsgivarens referensnummer: A673756

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com