Vill du starta framtidens infektionsavdelning? Välkommen på infoträff 3/9.

Sista ansökningsdag: 2015-09-01   
Publicerades: 2015-08-19

Vi utökar antalet infektionsplatser och öppnar en helt ny avdelning. I och med detta söker vi nya sjuksköterskor som vill vara med och forma framtidens infektionsvård. Vill du veta mer? Välkommen på en informationsträff torsdagen den 3 september kl 16.30-18.00.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Senare under hösten ska vi utöka antalet infektionsplatser i våra nya lokaler och öppna en helt ny avdelning. I och med detta söker vi nya medarbetare i form av sjuksköterskor och undersköterskor som vill vara med och forma framtidens infektionsvård.

För att du ska få veta mer om hur vi tänker och för att se hur du som medarbetare kan påverka verksamhet och arbetsmiljö hos oss, bjuder vi in till en informationsträff. Vi ser oss om i våra lokaler, berättar mer om vårt arbetsgivarerbjudande samt ger dig perspektiv på vår verksamhet från både chefer och medarbetare. Du kan ställa dina frågor och vi skapar möjlighet för att kortare möten mellan dig och en chef om du så önskar.


På vår sektion finns idag en mångfald som vi värnar om både bland medarbetare och patienter. Det leder till en ständig utveckling som vi dessutom bygger på genom att lära av varandra och kompetensutveckla oss internt/externt. Genom tydliga mål och en strukturerad inskolning skapar vi förutsättningar för en professionell verksamhet. Vill du veta mer, anmäl dig till träffen via e-post: britt-marie.odsvall@capiostgoran.se eller ring på telefon 08-5870 2526.

Informationsträffen hålls i lokal Kungsholmen på Medicinkliniken, Sankt Göransplan 4. Datum: torsdag 3 september Tid: 16.30 - 18.00. För att det ska bli ett bra möte så har vi ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från yrket, gärna från infektionsvård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan, eller via e-post till Britt-Marie Odsvall, britt-marie.odsvall@capiostgoran.se.

Ansök senast: 2015-09-01

Arbetsgivarens referensnummer: A495281

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com