Undersköterska till Neurologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2015-07-24   
Publicerades: 2015-07-03

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för neurologi.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Stroke- och neurologavdelningen är en akutavdelning med intag dygnet runt. På avdelningen har vi 35 vårdplatser.

SIVA – är en strokeintensivvårdsavdelning. Här har vi 20 stycken övervakningsplatser. Avdelningen är specialiserad på cerebrovaskulära sjukdomar som hjärninfarkt, hjärnblödning, TIA, med mera. I det akuta skedet övervakas de vitala funktionerna som andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologiskt status. Vi behandlar patienterna med trombolys inom satta kriterier.

NIMA – är en neurologisk intermediärsal för medicinska behandlingar och/eller åtgärder som kräver högre personaltäthet. Här finns mer teknisk utrustning än vad som kan erbjudas på ordinarie avdelning men med lägre medicinsk omhändertagande nivå än intensivvård. NIMA har 3 vårdplatser. Här eftervårdas tracheotomerade patienter från intensivvårdsavdelningen och även instabila hjärnblödningar och komplicerad epilepsi.

NAVE – är en neurologisk akutvårdsenhet med 12 vårdplatser. Huvudinriktningen på NAVE är att ansvara för vården i hela det neurologiska sjukdomspanoramat inklusive stroke, MS, Mb parkinson, epilepsi, etc.

På avdelningen finnas en akut strokesjuksköterska som arbetar direkt mot akuten för akutbedömningar och som aktivt deltar i den urakuta behandlingen av strokepatienter med trombolys.

Vi har också en strokesköterskemottagning som man kommer till efter TIA/stroke diagnos. Mottagningen är bemannad med avdelningens strokesjuksköterskor som följer upp effekten av insatta åtgärder och behandlingar efter stroke.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med strokepatienter och andra patienter inom det neurologiska området. I din roll ingår att tillsammans med teamet sköta omvårdnaden för våra patienter. Vi vill att du är med och utvecklart vår verksamhet samt bidrar till ett bra arbetsklimat för alla medarbetare.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med intresse för neurologi. Det är meriterande om du har erfarenhet från neurologi, akutsjukvård och/eller intensivvård sedan tidigare.

Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta med andra yrkesgrupper i team.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-07-24

Arbetsgivarens referensnummer: A489194

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com