Undersköterska till hjärtintensiven som vill arbeta natt

Sista ansökningsdag: 2015-10-31   
Publicerades: 2015-10-16

Vi söker en undersköterska som vill arbeta mestadels natt på Hjärtintensiven/HIA.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en undersköterska som vill arbeta mestadels natt på Hjärtintensiven/HIA.

HIA har nyrenoverade teamrum och 10 vårdplatser med Philips hjärtövervakning. Här bedrivs högspecialiserad hjärtsjukvård av i första hand kranskärlsjuka patienter. I anslutning till avdelningen finns angio/PCI lab, kranskärlsmottagning och sekundärpreventionsmottagning.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med högspecialiserad kardiologisk vård. Vi arbetar i multiprofessionella team, där patienten är i fokus. HIA har bra arbetsmiljö, högkompetenta medarbetare och mycket god vårdkvalitet. Arbetet karakteriseras av ett kontinuerligt förbättringsarbete (enligt LEAN), ett arbetssätt utformat för att arbeta i tvärprofessionella team kring patienten med syftet att minska onödig väntan och samtidigt höja vårdkvaliteten.

Undersköterskan ansvarar tillsammans med teamet för omvårdnad av patienterna på avdelningen. Förberedelser för undersökningar ex kranskärlsröntgen och pacemakeroperation, provtagning och kontroll av vitalparametrar ingår i arbetsuppgifterna. Utbildning i SHLR erbjuds regelbundet, delegering ges i blodprovstagning och urinkatetersättning. De flesta patienter på HIA har hjärtövervakning och undersköterskor kan efter utbildning få delegering att kvittera vissa larm. Vi erbjuder utbildningar både internt och externt.

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid nattarbete. Vi söker nu dig som vill arbeta mestadels natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med några års erfarenhet av kardiologi, gärna HIA-vård. Du tycker om att arbeta i team, är trygg i din roll och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och hög kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: A509406

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com