Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2015-06-25   
Publicerades: 2015-06-09

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från arbete på röntgenavdelning eller annan mottagningsverksamhet.

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 310 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

S:t Göran Röntgen är den enda privata röntgenaktören i Stockholm som har verksamhet på ett akutsjukhus. På S:t Göran Röntgen finns fyra undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, varav ett är placerat på Capio S:t Görans sjukhus akutmottagning. Vi har dessutom två datortomografer, två MR-kameror, två genomlysningsrum och två ultraljudsrum.

I början av 2016 kommer vi att öppna en ny röntgenenhet i nära anslutning till sjukhusets nya akutmottagning, vilket innebär möjligheter till att skapa nya rutiner och arbetssätt.

I undersköterskans arbetsuppgifter ingår både administrativa arbetsuppgifter (reception, expedition och tidbokning) och patientnära arbete, såsom att bistå våra röntgensjuksköterskor på undersökningsrummen.

Tjänsten innebär schemalagd arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från arbete på röntgenavdelning eller annan mottagningsverksamhet. Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att samarbeta, kommunicera och att du gillar att ge god service. Verksamheten ställer stora krav på kompetens och att du kan arbeta självständigt.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2015-06-25

Arbetsgivarens referensnummer: A482521

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com